Loopbaancoaching

loopbaancoaching

Weet je dat je huidige baan je niet gelukkig gaat maken, maar weet je niet welke baan dat dan wel zou kunnen doen? Wil je je heroriënteren op je loopbaan? Eindelijk eens iets doen aan dat gevoel van onvrede? Is de balans werk/privé weg? Ben je werkloos en weet je niet waar je moet beginnen om weer aan een nieuwe baan te komen? Dan is een loopbaantraject volgen de juiste keuze!

Methode Hoogendijk:

Ik help je graag met vraagstukken die je hebt omtrent je carrière. Wat je reden ook is, ik zet mijn kennis en ervaring graag in om samen met jou te kijken hoe ik je weer vooruit kan helpen! Ik werk veel volgens de methode Hoogendijk. Deze methode staat bekend om het Koersonderzoek. Het Koersonderzoek kijkt vanuit het nu ( waar je nu staat in het leven) via je verleden naar de toekomst. Dit doen we door naar je CV, biografie, kwaliteiten, waarden en belemmeringen te kijken. Daarna kijken we samen naar wat je wilt, wat je energie geeft en wat haalbaar is.

Werkwijze:

Het reguliere traject bestaat uit 6 gesprekken van gemiddeld 1,5 uur. Tussendoor is er tijd en ruimte om opdrachten te maken. Soms maak ik gebruik van wandelcoaching voor 1 of 2 van de gesprekken. Dat levert soms net weer andere inzichten op. Door de opdrachten en gesprekken krijg je weer een helder beeld van wie je bent, waar je voor staat en wat je wilt! Als je geïnteresseerd bent kun je altijd langskomen voor een oriënterend gesprek om te kijken wat de beste werkwijze is voor jou in jouw specifieke situatie.

Meer informatie?

Bedrijven en particulieren die meer informatie willen kunnen vrijblijvend contact met me opnemen. Dit kan telefonisch, per mail of door het contactformulier in te vullen. Ik maak graag een afspraak om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Graag tot ziens!